Trajanje:
Lokacija: Grabovica Čazma, Zagreb
Cijena: 190.00
Rezerviraj!

Božićna bajka obitelji Salaj & Advent u Zagrebu

SUPER PONUDA !!!

Termini:

 

…rezervacije do popunjenja mjesta 🙂

Program putovanja:

Polasci: Pula – Pazin (etradex) – tunel Učka – Rijeka (vrata jadrana)

 

Ovogodišnja, 17-ta po redu Božićna priča obitelji Salaj,otvara svoja vrata 30.studenog svakim danom od 15:00-22:00h,ukljucujuci vikende i blagdane.

Ove godine ocekuje vas preko dva i pol milijuna razlicitih svjetlećih lampica,uz to pripremili su nam pregrst novosti kao sto su animatori za najmlade,Glice ekološko klizalište (mozete klizat za 20kn/45min,ukljucene klizaljke),veliko Advent selogdje možete razgledat i kupiti razne domaće prehrambene proizvode te razne rukotvorine ,suvenire,salove,rukavice i naravno Salajske lampice 🙂

Nezaobilazni svakodnevni vatromet,proširenje šetnice,gastro ponuda s restoranom te slatkom(palacinke,fritule) i slanom (kokice) kućicom 🙂

Posjetiteljima se pruža posebna gastronomska ponuda jela(hamburger,hot dog,ponfri,…) i pića (Bozicni caj,kuhano crno ili bijelo vino,kava, …).

Posjet predivnoj Bozicnoj bajci obitelji Salaj u Cazmi gdje cete dozivjeti pravu Bozicnu bajku.Kako bi ugođaj bio potpun,sviraju i tradicionalne božićne pjesme. Na imanju Salaj nalaze se i štandovi s ugostiteljskom ponudom, možete nešto pojesti i popiti te se pritom zagrijati i uzivati s vasim drustvom,postoji i veliki natkriveni prostor sa zalogajnicom.Nakon bozicne price krecemo prema predivnom Zagrebackom Bozicnom Adventu.

Po dolasku u ZAGREB imamo slobodno vrijeme za setnju, zabavu,shopping,druzenje,…preporucamo vam da posjetite DONJI I GORNJI GRAD, KATEDRALA, TRŽNICA, CRKVA SV. MARKA, KAMENITA VRATA, TRG B. JELAČIĆA, GRIČ Iskoristite slobodno vrijeme za šetnju, kavu, shopping.

Zimska carolija u Zagrebu, zvuci bozicnih zvoncica, mirisi medenjaka, kuhanog vina,fritulica ,… ma dovoljno je samo da se prepustite uzivanju 🙂

Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregrst dogadaja i manifestacija koje ce zadovoljiti ukus i najzahtijevnijih posjetitelja. Zabava ,dobra klopa,jedinstveni dogadaji,istinski blagdanski ugodaj cekaju vas na ulicama glavnoga grada.Nemojte cekat Djeda Bozicnjaka pred kaminom , pronadite ga u gradu. CEKA VAS PREGRST UGODNIH IZNENADENJA i glazbeni program uz koji je dobra cagica neizostavna!

Kada se zamrači, pale se božićna svijetla! Uživanje u božićnom sajmu sve do 22:00 sata kada je predviđen je polazak u smjeru Istre. Povratak u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 190,00 kn

Djeca do 12 g. 140kn

 

 CIJENA UKLJUČUJE:
  • Ulaznica za posjet imanju Salaj-Bozicna bajka  40kn/osobi ( u organiziranim grupama plaćaju djeca svih dobnih skupina)
  • Prijevoz udobnim turističkim autobusom prema programu
  • Pratitelja potovanja tijekom izleta
  • Troškove organizacije i izvedbe putovanja
  • Jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti.
  • PDV

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: Troškove vlastite potrošnje

Rezervacije i upiti: danijel@danijeltravel.hr ili mob:0918923482

Pratite nas i na facebook stranici : Danijel Travel 🙂

 

Zimska carolija u Zagrebu, zvuci bozicnih zvoncica, mirisi medenjaka, kuhanog vina,fritulica ,… ma dovoljno je samo da…

Gepostet von Danijel Travel am Montag, 14. November 2016

email:danijel@danijeltravel.hr,danijel.travel@gmail.com