Trajanje: 09 ožu 2023
Lokacija: Italija
Cijena: 35,00€
Rezerviraj!

PORDENONE – sajam cvijeća i vrtlarstva & TIARE i IKEA shopping centar

 

Program putovanja:

Polazak autobusa iz Pazina u 07,00 sati.  Slijedi vožnja prema Baderni i GP Kaštel. Nastavljamo vožnju kroz Italiju do Pordenone-a.  Planirani dolazak u Pordenone na sajam cvijeća oko 10,00 sati. Sajam Ortogiardino u Pordenoneu predstavlja važan događaj sjeveroistočne Italije, festival kojim se slavi proljeće u Italiji. Zanimljiv je kako profesionalnim vrtlarima tako i vrtlarima amaterima ali i svim onima koji vole cvijeće. Na sajmu se može pronaći skoro svaka biljka za kojom uzdišemo iz vrtnih časopisa ili knjigama o cvijeću. Osim biljaka cca. 200 izlagača na izložbenom prostoru od 25000 m2 zatvorenih površina i 10000m2 otvorenog prostora nude i lukovice, sjeme, pribor za vrtlarstvo, a samom šetnjom kroz sajam može se „skupiti“ mnoštvo ideja o uređenju vlastitog biljnog kutka bilo da se radi o dnevnom boravku ili uređenju vrta. Uređenje upotpunjuju biljke koje nema svaki susjed, a mogu se kupiti vrlo povoljno. Na sajmu će, između ostalog, biti izloženo i tropsko cvijeće i biljke te oprema i proizvodi za područje hortikulture, florikulture, namještaja za vrtove, parkove i terase. Ostanak na  sajmu planiran je do 13:00 sati.

Slijedi polazak autobusom prema Villese, slobodno poslijepodne za shopping u trgovačkom centru Tiare i Ikea. Otvoren 2013. godine, Tiare trgovački centar koji se prostire na 90.000 m2 i ima 175 trgovina, sa pravom nosi titulu najboljeg shopping centra u regiji. Svojom jedinstvenom inovacijom kojom su integrirali IKEA dućan u sklopu centra i omogućili posjetiteljima da unutar jednog shopping centra obave svu kupovinu, privlače i sve veći broj posjetitelja, moći kupovati špežicu i obaviti shooping po zelji.

Polazak iz shopping centra oko 18,30 sati, uz usputna zaustavljanja, povratak prema Hrvatskoj. Dolazak u Pazin u večernjim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi: 35,00€

Cijena prijevoza za djecu od 6 do 12 godina je 25,00€

Za djecu mlađu od 6 godina prijevoz je besplatan.

 

Grupna ulaznica za sajam iznosi 8,00€ koja se plaća na ulazu u sajam.

 

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • Pratitelja tijekom izleta
  • Troškove organizacije i izvedbe programa
  • Jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti
  • PDV

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: Troškove vlastite potrošnje, ulaznica za sajam cvijeća: 8,00 € po osobi.

 

Za ovo putovanje za državljane RH je obavezna važeća osobna iskaznica.

Cijena putovanja formirana je na bazi od minimalno 30 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanje  putovanja.

Prijave do popunjenja mjesta u autobusu.

 

Prijave i informacije na e-mail danijeltravel2@gmail.com ili broj mobitela 091 682 1477